Nieuw productiehallen Van Charger Composites in Finland
60 tot 100 2.4’s per jaar!

Snelste 2.4 ter wereld!


Charger Composites uit Finland is absolute marktleider in het bouwen van de Norlin 2.4 MK III. Al vele jaren bouwt dit bedrijf (voorheen onder de naam Bjorndahl) honderden bekende en wereldwijd succesvolle Norlin 2.4 MK III's. De laatste generatie rompen wordt gebouwd uit Vinylesterhars onder vacuüm door middel van infusion technology. Het compacte sandwich-laminaat heeft een Soric honeycomb kern. Dit resulteert in een lichte, doch extreem stijve romp.
Een ringframe vervangt een deel van de vroegere innerliner. De "ring" is geplaatst ter hoogte van de wantputtingen. De romp kan hierdoor vrijwel niet vervormen onder belasting.
De besparing van vele kilo's uit de romp wordt gecompenseerd door toevoegen van meer lood in de kiel. Dit heeft uiteraard een gunstig effect op de stabiliteit en daarmee ook op de snelheid van de boot. Niet voor niets varen de internationale wereldtop en de paralympische kampioenen in een Norlin 2.4 MK III van Charger.

De boten worden vanaf werf geheel wedstrijdklaar geleverd en hebben een beproefde cockpit lay-out. Een kwestie van zeilen naar wens aanschaffen en u bent qua uitrusting helemaal klaar om op niveau te kunnen presteren!

Edwin Visser Yachting uit Haren verhuurt drie wedstrijd-Norlin 2.4 MK III's voor (internationale) wedstrijdseries.

 

Meer informatie over Charger Composites

 

 

Spoorstraat 1 | 1601 GG Enkhuizen | +31(0)6 51475322 | copyright | disclaimer

Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)